
Appareils et accessoires
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Préparation 15min
Total 1h 35min
8 pieces
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
lamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Infos nut. par 1 piece
Calories
326 kcal /
1364 kJ
Protides
27 g
Lipides
15.6 g
Glucides
19.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International