
Appareils et accessoires
Moroccan chicken and couscous
Préparation 25min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
garam masala1 ½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in bite size pieces600 g
-
couscous250 g
-
water630 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 stalks
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
sunflower oil1 tbsp
-
green olives, pitted60 g
-
chicken stock paste, homemade1 tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
Infos nut. par 1 portion
Calories
496 kcal /
2073 kJ
Protides
44 g
Lipides
15 g
Glucides
44 g
Fibre
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Moroccan Street Food
10 Recettes
International
International