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Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Flavored Bread Crumbs
-
2
oz bread roll
ou 2 oz white bread - 1 garlic clove
-
5
sprigs fresh cilantro
ou 5 sprigs fresh parsley
Three Courses
- 9 oz carrots, cut into pieces (1 in.), divided
- 9 oz zucchini, cut into pieces (1 in.), divided
- 3 ½ oz leek, white part only, sliced, divided
-
18
oz boneless, skinless chicken breasts, cut into strips (4 in. x ¾ in.)
ou 18 oz turkey breasts, skinless, cut into strips (4 in. x ¾ in.) - 2 tsp salt, divided
- 1 pinch ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme (optionnel)
-
1
apple, cut into eighths
ou 1 pear, cut into eighths -
1
tbsp sugar
ou 1 tbsp honey - ½ tsp ground cinnamon
- 1 lemon, grated zest only
- 5 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 dried bay leaf
- 23 oz water
- 4 oz long-grain rice
Béchamel Sauce
- 9 oz milk
- 1 oz all-purpose flour
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 4658 kJ / 1114 kcal
- Protides
- 87 g
- Glucides
- 117 g
- Lipides
- 29 g
- Fibre
- 11.9 g
Recettes alternatives
Vegetable Soup
35min
Green Smoothie
10 min
Shepherd's Pie
1h 15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35min
Carrot Croquettes
1h 10min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Sangria
10 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Asparagus Cream Soup
25min