
Appareils et accessoires
Tomato Basil Pasta
Préparation 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
pasta16 oz
-
grated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Infos nut. par 1 portion
Calories
387 kcal /
1619 kJ
Protides
12 g
Lipides
17 g
Glucides
50 g
Fibre
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis

Pescatarian Fish Friday
11 Recettes
États-Unis
États-Unis