Chicken and Dumplings
TM5 TM6

Chicken and Dumplings

4.2 (45 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
  • 6 ½ oz all-purpose flour
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 oz unsalted butter, cold and cut into pieces
  • 2 oz whole milk
  • 1 large egg
  • 4 oz yellow onion, quartered
  • 2 ½ oz celery, cut into pieces (approx. 2 in.)
  • 1 oz olive oil
  • 3 tsp chicken stock paste
  • 32 oz chicken breast, cut into strips (approx. 1 in.)
  • 2 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 2 in.)
  • 38 oz water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1523.2 kJ / 364.1 kcal
Protides
27.8 g
Glucides
20.7 g
Lipides
18.3 g
Graisses saturées
5.8 g
Fibre
1.3 g
Sodium
476.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives