Appareils et accessoires
Chicken "Fried" Steak
Préparation 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
tortilla chips crushed into pieces11 oz
-
fajita seasoning2 heaping tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
32 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into pieces (approx. 4 in. x 2 in.)chicken tenderloins32 oz
-
buttermilk6 oz
-
oil1 oz
-
fajita seasoning1 tbsp
-
lime juice1 oz
-
olive oil spray
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
60 g
Calories
3226 kJ /
771 kcal
Lipides
31 g
Fibre
5 g
Glucides
59 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Classic Diner Burger
25min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Chicken Parmesan
1h 10min
Kung Pao Chicken
1h 5min