Appareils et accessoires
Marinated capsicum
Préparation 15min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
mixed capsicums (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.5 g
Calories
490 kJ /
117 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3.6 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Burgundy
1h 45min
Five spice powder
10min
Vegetable stock paste
30min
Vanilla ice cream
12h
Mayonnaise
5min
Cauliflower gratin
1h
Meat stock paste
45min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Marinated feta cheese
170h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min