Appareils et accessoires
Kruidenboter flatbreads
Préparation 30min
Total 35min
8 stuks
Ingrédients
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (optionnel)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
1045 kJ /
250 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1.6 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Pizzadeeg
1h
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Vloeibare karamel
25min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Karamelsaus
1h 30min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation