Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
TM6 TM5

Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti

4.8 (29 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 1 garlic clove
  • 10 g honey
  • 30 g olive oil
  • 20 g lemon juice
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • 10 sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
  • 130 g tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)
  • 2 courgettes, raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1586 kJ / 379 kcal
Protides
23 g
Glucides
24.4 g
Lipides
17.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives