Appareils et accessoires
Beetroot salad
Préparation 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
beetroot peeled, cut in pieces400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (optionnel) adjust to taste1 pinch
-
sugar (optionnel) adjust to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
350 kJ /
84 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.7 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
5-Second Traffic Light Salad
5min
Beetroot salad
10min
Multiseed Bread
2h
Beetroot Salad
10min
Green Smoothie
10min
Five-seed bread
1h 50min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Chopped Vegetable Salad
10min
Multi-seed Cocoa Bars
50min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Chunky Coleslaw
5min