Appareils et accessoires
Twice-baked Fruit Toasts
Préparation 30min
Total 6h 15min
30 slices
Ingrédients
-
unsalted butter for greasing
-
blanched hazelnuts90 g
-
wholemeal flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
buttermilk450 g
-
dark brown sugar60 g
-
honey75 g
-
pumpkin seeds65 g
-
medjool dates pitted, thinly sliced75 g
-
raisins50 g
-
dried sour cherries (optionnel)45 g
-
orange finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
2.9 g
Calories
408 kJ /
98 kcal
Lipides
3.3 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SNACKS ON THE MOVE!
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Curd
5min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Pain aux Cereales
12h 15min
Apricot amaretti
40min
Strawberry Leather
8h 25min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3h
Diggers
1h 5min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Cheese Scones
20min