Appareils et accessoires
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Préparation 5min
Total 10min
4 porcje
Ingrédients
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porcję
Sodium
15 mg
Protides
3.1 g
Calories
1562 kJ /
373.3 kcal
Lipides
26.6 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
40.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
FONDUE
10 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Mleczne cukierki
2h 5min
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4h 30min
Babeczki z płynnym karmelem
25min
Lemoniada brazylijska
10min
Granita truskawkowa
15min
Granita w cytrynie
5h 25min
Kardamonowa panna cotta z różanym syropem
3h 40min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25min
Makaroniki z herbatą matcha
2h
Granita grejpfrutowa z rumem
10min