Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
30
gramů šalotky, napůl
ou 30 gramů cibule, napůl - 40 gramů másla
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 2 špetky šafránu
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti,
ou 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 40 gramů parmazánu, strouhaného
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2001 kJ / 477 kcal
- Protides
- 6.75 g
- Glucides
- 68 g
- Lipides
- 20 g
- Fibre
- 0.38 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Houbové rizoto
40min
Špenátové rizoto
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rizoto s parmazánem
30min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min