Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1559 kJ / 372 kcal
- Protides
- 12.95 g
- Glucides
- 57.55 g
- Lipides
- 9.88 g
- Fibre
- 4.38 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chlupaté knedlíky
1h 5min
Frncochaté knedlíky
30min
Paštikové penízky
1h 15min
Buchty s uzeným masem
1h 30min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1h 25min
Americké pečené fazole
Pas d’évaluation
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Pas d’évaluation
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min
Malé pizzy s paprikami
1h 30min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min