Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1559 kJ / 372 kcal
- Protides
- 12.95 g
- Glucides
- 57.55 g
- Lipides
- 9.88 g
- Fibre
- 4.38 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Auvergneský sýrový quiche
1h 20min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7h 10min
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2h
Pizza Quattro formaggi
1h 40min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min
Monkey bread (slaný)
2h 30min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Pizza bianca s rukolou
1h 35min
Tiramisu s mandlovým likérem
3h
Špekové knedlíky
50min