
Appareils et accessoires
Aloo tikki
Préparation 25min
Total 55min
16 portions
Ingrédients
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water1000 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)600 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
brown onion100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander leaves and stems only5 sprigs
-
oil2 tbsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chaat masala (see Tips)½ tsp
-
frozen green peas50 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
64.6 kcal /
271.4 kJ
Protides
1.7 g
Lipides
2.8 g
Glucides
7.5 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0.4 g
Sodium
257.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande