
Appareils et accessoires
Crispy turkey and lentil meatballs
Préparation 25min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
pancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Infos nut. par 1 portion
Calories
377 kcal /
1577 kJ
Protides
21.5 g
Lipides
26.7 g
Glucides
13.5 g
Fibre
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse