Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 gramů krevet
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 200 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cibule, na kousky
- 320 gramů rizoto rýže (Carnaroli, Arborio nebo parboiled rýže s délkou vaření 15 min.)
- 100 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů másla, na malé kousky
- 60 gramů parmazánu, strouhaného (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2520 kJ / 603 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 63 g
- Lipides
- 28.5 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20 min
Špenátové rizoto
30min
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1h 15 min
Rizoto s parmazánem
30min
Polévka Tom Yum
15min