Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Protides
- 56.9 g
- Glucides
- 74.8 g
- Lipides
- 44.3 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 1001.5 mg
Recettes alternatives
Lamb saag
1h 30min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Rustic beef tarts
1h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Lamb and feta meatballs
30min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Lamb Moussaka
1h 30min