Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Protides
- 56.9 g
- Glucides
- 74.8 g
- Lipides
- 44.3 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 1001.5 mg
Recettes alternatives
Thai beef salad
1h 20min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Lamb sfiha
1h 20min
Veal involtini
35min
Spiced lamb roast
29h 50min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Flat bread
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Spiced lamb flatbread
2h
Sweet chilli sauce
1h 5min