Appareils et accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Préparation 15min
Total 4h
8 stuks
Ingrédients
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
454.8 mg
Protides
13.3 g
Calories
1536 kJ /
367.1 kcal
Lipides
17.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Snackflix Board
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Perzik Bellini
5min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation