Appareils et accessoires
Romesco dip
Préparation 5min
Total 10min
12 portions
Ingrédients
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
113.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
382.4 kJ /
91 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Parmesan gelato
4h 30min
Scallops with pea purée
25min
Umami paste
5min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Basil oil
10min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Sunny gazpacho
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Tapenade
10min
Chimichurri
5min