Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa

Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa

4.5 13 évaluations
Préparation 35min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

Chipotle mayonnaise
  • light olive oil
    200 g
  • egg yolks room temperature
    2
  • lime juice only
    ½
  • flaked salt
    1 tsp
  • chipotle chillies in adobo sauce cut into small pieces
    50 g
  • sour cream
    20 g
Coriander salsa
  • brown onion
    80 g
  • water
    80 g
  • chilli powder (optional)
    ½ tsp
  • lime zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced
    ½
  • raw sugar (optional)
    1 pinch
  • sea salt flakes
    1 pinch
  • fresh coriander leaves only
    20 sprigs
Corn
  • water
    700 g
  • corn cobs silks and husks removed and cobs cut into halves
    3
  • Pecorino cheese grated, to serve
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 476.3 kcal / 2000.8 kJ
Protides 9.6 g
Lipides 42.7 g
Glucides 12.6 g
Fibre 5.4 g
Graisses saturées 9.8 g
Sodium 578.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...