
Appareils et accessoires
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Préparation 50min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
358 kcal /
1251 kJ
Protides
21 g
Lipides
19 g
Glucides
27 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Gluten free
9 Recettes
États-Unis
États-Unis