Appareils et accessoires
Mushroom Pâté
Préparation 15min
Total 1h 30min
25 oz
Ingrédients
-
stale bread roughly torn1 oz
-
onion½ oz
-
salt½ - 1 tsp
-
salted butter softened, divided4 oz
-
fresh mushrooms (e.g. crimini or portobello), quartered9 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
fresh ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 4 oz
Sodium
480.3 mg
Protides
3 g
Calories
874.2 kJ /
208.9 kcal
Lipides
20.5 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
4.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Basic Vegetable Soup
50min
Tomato Basil Soup
40min
French Onion Soup
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min