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Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese, with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives, quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes, cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans, trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 38 g
- Fibre
- 7 g
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