Appareils et accessoires
Thai Fishcakes
Préparation 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingrédients
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.3 g
Calories
229 kJ /
55 kcal
Lipides
1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Masala Hake at 55°C
55min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Spicy Minced Chicken Salad
30min
Keralan Fish Curry
30min
Thai Green Curry Paste
15min
Beef Rendang
2h 30min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Green Curry Chicken
55min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Prawn Bhuna
30min
Prawn Curry
30min