Appareils et accessoires
Thai Fishcakes
Préparation 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingrédients
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.3 g
Calories
229 kJ /
55 kcal
Lipides
1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Keralan Fish Curry
30min
Pilau Rice
30min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Bengali fish cakes
1h 20min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Coriander Chutney
5min
Prawn Bhuna
30min
Thai Burger
35min
Green Curry Chicken
55min