
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux froid et coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel et 2 pincées
- 50 g d'eau
-
20
g d'huile végétale
or 20 g d'huile d'olive -
400 - 500
g d'oignons jaunes coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
or 400 - 500 g d'oignons rouges coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - beurre doux pour le moule
- 30 g d'eau
- 3 c. à soupe de crème fraîche
- 1 fromage de chèvre en bûche coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 368.3 kcal / 1540.8 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Fat
- 25 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fibre
- 2 g
- Saturated Fat
- 14.5 g
- Sodium
- 369.1 mg