
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache à la pistache
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 140 g de chocolat blanc en petits morceaux ou en pistoles
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de beurre
- 2 gouttes d'arôme naturel de pistache
Les coques des macarons
- 80 g d'amandes émondées (voir "Conseil(s)")
- 100 g de sucre glace
- vinaigre pour dégraisser le bol
- 100 g de blancs d'œufs (voir "Conseil(s)")
- 100 g de sucre en poudre
- 3 pointes de couteau de colorant alimentaire vert en gel (voir "Conseil(s)")
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire jaune en gel (voir "Conseil(s)")
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 102.6 kcal / 429.5 kJ
- Protein
- 1.6 g
- Fat
- 6.4 g
- Carbohydrates
- 10.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Sodium
- 11.5 mg