Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de lait
- 1050 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 609.8 kJ / 145.7 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 1.6 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 771.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
No ratings
Brioche Spirale
2h 45min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55 min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3h 15 min