Minipains façon bretzel

Minipains façon bretzel

2.9 22 ratings
Prep. 10 min
Total 2 h
16 pièces

Ingredients

  • 150 g de lait
  • 1050 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 560 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
  • fleur de sel

Difficulty

medium


Nutrition per 1 pièce

Sodium 771.1 mg
Protein 4.2 g
Calories 609.8 kJ / 145.7 kcal
Fat 1.6 g
Fibre 1.1 g
Saturated Fat 0.4 g
Carbohydrates 28.2 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...