Chocolat liégeois

Chocolat liégeois

4.5 4 ratings
Prep. 15 min
Total 12 h 15 min
6 portions

Ingredients

La veille
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 50 g de sirop d'agave
  • 140 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
Le jour même
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 15 g de sucre vanillé maison
  • 50 g d'amandes effilées

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 8.8 g
Calories 1609 kJ / 387 kcal
Fat 28.3 g
Fibre 4.2 g
Carbohydrates 22.5 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...