Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Nutrition
- per 2 portions
- Calories
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 29 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 986 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce aux champignons
30min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
ATELIER menu 2
1h
Jus détox concombre, fenouil
10min
ATELIER menu 1
1h
Sandre en croûte de café
30min
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
No ratings
Smoothie jar
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Brioche feuilletée
5h