
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g de pommes de terre coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 100 g de comté coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g de parmesan en morceaux
- 160 g de tomates séchées à l'huile (avec leur huile)
- 3 brins de basilic frais équeutés
- 2 gousse d'ail
- 40 g de pignons de pin grillés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 400 - 500 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 583 kcal / 2439.4 kJ
- Protein
- 13.7 g
- Fat
- 43 g
- Carbohydrates
- 40.2 g
- Fibre
- 6 g
- Saturated Fat
- 18.4 g
- Sodium
- 583.1 mg