Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure e (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour fariner
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 ½ c. à café de sel
- 8 noisettes décortiquées,entières
- 16 raisins sultanines
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Focaccia aux tomates cerises
2h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Nœud au lard
2h 10min
Knöpfli
50min
Grittibenz sucré
2h 15min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Spätzlis au fromage
1h 10min