Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de sucre en poudre
- 250 g d'eau
- 120 g de jus de citron fraîchement pressé
- 8 - 10 de clous de girofle
- 400 - 450 g d'oranges, de préférence non traitées et coupées en rondelles (3-5 mm d'épaisseur)
- Nutrition
- per 300 g
- Calories
- 1454.8 kJ / 347.7 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 89.8 g
- Fat
- 0.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 4.5 mg
Alternative recipes
Biscuits au citron
55min
Sirop citronnelle/gingembre
1h
Marinade épicée pour le poisson
10 min
Gâteaux vapeur à l'abricot
45min
Ghoribas à la noix de coco
20min
Limonade de pastèque au citron
10 min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Shot détox betterave et persil
5 min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Petits fours aux amandes
30min
Limonade verte
10 min
Bretzels allemands
2h 15 min