Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert

Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert

4.6 17 ratings
Prep. 10 min
Total 45 min
4 portions

Ingredients

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • de petits pois, frais ou surgelés
    200 g
  • d'huile
    10 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de perles du Japon
    40 g
  • de camembert coupé en morceaux
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 - 100 g

Nutrition per 1 portion

Calories 320.8 kcal / 1337.5 kJ
Protein 15.8 g
Fat 17.8 g
Carbohydrates 19.8 g
Fibre 10 g
Saturated Fat 10 g
Sodium 658.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...