Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 200 g de farine T 130
- 10 g de sel
- 20 g de beurre
- 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
- 100 g de pistaches vertes, émondées
- 100 g de noisettes
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 9169 kJ / 2170 kcal
- Protein
- 88 g
- Carbohydrates
- 446 g
- Fat
- 128 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette tradition
15h 25min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain au levain
17h
Shortbreads aux noix et au thym
45min
Crackers multicéréales
3h
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain en cocotte à la châtaigne
4h 30min
Pain complet vapeur
4h
Petits pains vapeur graines et curcuma
3h
Focaccia italienne
5h 10min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10 min