Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1h 5min
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1h 15min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12h 30 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
55min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de mâche et panais
30min
Punch de l'Avent
15min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Kouglof alsacien
17h 10min
Beurre d'escargot
10min