Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La gelée fruitée
-
170
g de mélange de fruits rouges surgelés
or 170 g de framboises surgelées - 30 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar en poudre (½ sachet)
- 50 g d'eau
La pâte à craquant
- 80 g de beurre
- 100 g de farine de blé
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 897.7 kJ / 215 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 24.2 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 7.3 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 19.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits écolier
20 min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3h 15min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1h 50min
Galette pomme-speculoos
2h 30min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Sablés diamant vanille
1h
Couronne royale au camembert
2h 25min
Barres chocolatées
1h 10min
Gâteau aux blancs d'œufs
35 min
Cookies fourrés au chocolat
1h 40min
Palmiers au sucre
1h 10min