Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La gelée fruitée
-
170
g de mélange de fruits rouges surgelés
or 170 g de framboises surgelées - 30 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar en poudre (½ sachet)
- 50 g d'eau
La pâte à craquant
- 80 g de beurre
- 100 g de farine de blé
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 897.7 kJ / 215 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 24.2 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 7.3 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 19.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Pains aux pépites de chocolat et pralin
1h 15min
Biscuits noirs au citron
55min
Gâteau roulé au café
2h 30min
Biscuits écolier
20 min
Palmiers au sucre
1h 10min
Minimoelleux café-cardamome
25 min
Sapin de biscuits
50min
Spritz au chocolat
50min
Goûters fondants au chocolat
1h