Gigot d'agneau sous-vide

Gigot d'agneau sous-vide

3.0 1 rating
Prep. 10 min
Total 5 h 15 min
4 portions

Ingredients

  • de graines de moutarde
    80 g
  • de graines de cumin
    30 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sel
    3 pincées
  • de romarin frais
    2 brins
  • de persil frais
    2 brins
  • de menthe fraîche
    2 brins
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'eau
    1500 g
  • de gigot d'agneau désossé coupé en morceaux
    1500 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de beurre
    10 g

Nutrition per 1 portion

Calories 702.8 kcal / 2938 kJ
Protein 84.5 g
Fat 35.8 g
Carbohydrates 10 g
Fibre 1.3 g
Saturated Fat 10 g
Sodium 627.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...