Risotto aux morilles
TM6 TM5 TM31

Risotto aux morilles

3.7 ( 75 ratings )

Ingredients

  • 30 g de parmesan coupé en morceaux
  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 4 brins de persil frais
  • 10 g de beurre
  • 250 g de morilles fraîches coupées en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 100 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes

Nutrition
per 1 portion
Calories
361 kcal / 1513 kJ
Protein
13 g
Fat
10 g
Carbohydrates
55 g
Fibre
5 g

Like what you see? This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes