Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 longe de porc (env. 1360 g)
- 225 g de bacon salé et fumé tranché
- sel, pour saupoudrer, selon le goût
- poivre noir moulu, pour saupoudrer, selon le goût
- 340 g de vin blanc
- 2 oignons rouges, coupés en rondelles
- 2 pommes, évidées coupées en rondelles
- 3 feuilles de laurier séchées
- 3 brins de romarin frais
- 85 g de parmesan, en cubes
- 2 c. à thé de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Carbohydrates
- 11.8 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 365.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Assaisonnement Taco
5 min
Flipbook Digital CA #1
2h
Fricassée de poulet (Métrique)
55min
Coq au Vin (Betty) Métrique
2h 15 min
Fond de volaille
45min
Beurre
40min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 min