Gratin d'endives à l'italienne

Gratin d'endives à l'italienne

4.3 234 ratings
Prep. 25 min
Total 1 h 45 min
4 portions

Ingredients

  • 500 g d'eau
  • 1000 g d'endives
  • 50 g de parmesan en morceaux de 2 cm
  • 3 œufs
  • 150 g de lait
  • 100 g de crème liquide entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 boules de mozzarella coupées en fines tranches
  • 24 tomates cerise coupées en deux
  • 100 g de pancetta en tranches

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 23 g
Calories 1693 kJ / 406 kcal
Fat 30 g
Carbohydrates 10 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...