Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 140 g d'huile de colza
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 150 g de mayonnaise
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 1 c. à soupe de sucre glace
- ½ c. à soupe de moutarde, mi-forte
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1952 kJ / 474 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 50 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau du Vully
2h 30min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Beurre aux herbes
5min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Crêtes de coq
24h
Sauce à salade à la française
20min
Sauce balsamique
10min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain paysan
3h
Knöpflis
50min