Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Risotto alle cinque P
30min
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Milanais
3h
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Gâteau des rois
1h 55 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Focaccia aux tomates
40min
Croissants au jambon
35min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min