Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
-
20
g de galanga, coupé en morceaux
or de gingembre frais, coupé en morceaux - 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile végétale
- 2 pincées de sel
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson
- 80 g de mirin
- 20 g de sauce de soja
- 30 g de saké
- 1 étoile de badiane
- 200 g de lait de coco
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 600 g de poisson, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1390.8 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 16.5 g
- Saturated Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 982.3 mg
Alternative recipes
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Poisson sauce aigre-douce
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Bouillon de crevettes façon thaïe, pommes vapeur aux épices
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