Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, corsé coupé en morceaux (3 cm)
- 800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 250 g de lait entier
- 100 g d'eau
- 20 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de courgettes, coupées en dés (1 cm)
- 2 pincées de poivre, moulu
- 4 œufs
- 80 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et coupées en lanières (4 mm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2221 kJ / 532 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 37.5 g
- Fat
- 31 g
Alternative recipes
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min
Soupe de potiron
35min
Tarte aux pommes
1h 15min
Sauce béchamel
15min
Tarte aux pommes
1h 15min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Pâtes au thon
30min
Gratin de chou-fleur
55min
Quiche poireaux-lard
1h
Lasagnes
2h
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min