Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'huile de noix ou autre huile végétale
- 1 - 2 oranges, bio de préférence, zeste et jus
- 30 g d'échalotes
- 20 g de moutarde forte
- ½ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de sel
- 20 g de vinaigre de fruit (pomme ou pêche par ex.)
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2050.3 kJ / 490 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 52.9 g
- Fibre
- 0.4 g
Alternative recipes
Purée de pommes de terre et de légumes
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Légumes au curry
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Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min
Cabillaud au beurre d'agrumes
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Sirop au chocolat
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Poêlée de légumes verts
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Velouté de potiron et crevette
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Brioche
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Crème caramel
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Mousse aux fruits rouges
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