Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive, et 1 c. à café pour la finition
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Cake surprise
2h
Galettes de pommes de terre
45 min
Pain express
1h 15 min
Pain au lait
2h 20min
Fougasse au romarin
3h 25 min
Fougasse aux olives
2h 50 min
Focaccia aux olives
3h
Fougasse (Découverte)
1h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Bretzel
1h 10 min