
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 1 piment vert, frais épépiné, coupé en deux, mi-fort
- 10 g de coriandre fraîche effeuillée
- 20 g de gingembre, frais en fines rouelles
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de cumin en poudre
- 2 c. à café de coriandre en poudre
- ½ c. à café de poudre de curcuma séché
- 1 c. à café de sel
- 200 g de mélange de poivrons en lanières (0,5 x 4 cm)
- 70 g de concentré de tomates
- 1 conserve de lait de coco (400 g)
- 650 g de crevettes, surgelées décongelées, égouttées (voir conseil)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 325 kcal / 1360 kJ
- Protein
- 36 g
- Fat
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fibre
- 4.2 g