Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de lait écrémé
- 40 g de fécule de maïs
- 40 g de farine de blé
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 400 g de rhubarbe, en tronçons
- beurre, pour le plat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 895 kJ / 212 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Compote de rhubarbe
1h 5min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15 min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Tarte à la rhubarbe
1h