
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 465 kcal / 1914 kJ
- Protein
- 4 g
- Fat
- 48 g
- Carbohydrates
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine bressane
24 h
Foie gras de canard
72 h
Mouclade charentaise
40 min
Foie-gras mi-cuit
50 h
Beurre d'anchois
1 h 10 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 h 20 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 h 30 min
Petits choux aux escargots
1 h 20 min
Rillettes de canard
2 h 30 min
Confit d'oignons rouges
4 h
Rillettes de truite
3 h 30 min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55 min